2013. június 28., péntek

2x2 hét Üdülési jog eladó Zalakaroson - Jelenlegi ára: 190 000 Ft


Az 1983-ban alakult zalakarosi NAPFÉNY ÜDÜLŐSZÖVETKEZET a maga 1600 tagjával, mára egy ismert, megbízható és hosszú múlttal rendelkező márka lett a piacon.
Az Üdülőszövetkezet 3 épületből áll – ezeket egymással zárt üvegfolyosó köti össze, és mindhárom épület rendelkezik lifttel.
Jelen üdülési jog  - mely örökölhető - egy 40 m2-es, 1, 5 szobás erkélyes apartman 3+2 fő kényelmét szolgálják ( 1 nappali  & 1 hálószoba). A szobákhoz természetesen személyenként 1 garnitúra ágynemű, törölköző is jár. Az apartmanokban a kisgyermekes családokra is gondolva, található etetőszék, továbbá kérésre babaágyat és fürdetőkádat is biztosítanak. Mindenféle edény, evőeszközök, mikro megtalálható azoknak akik maguk főznek, de a szállodában étterem is van ahol kedvezményesen lehet étkezni. Minden szobában van  vezeték nélküli internet – díjmentesen. Zárt parkoló és homokos játszótér is tartozik a szállodához.
Az üdülési jog évente 2 -szer vehető igénybe 2 hétre - tehát összesen 4 hét üdülést biztosít. Ezt heti bontásban is igénybe lehet venni illetve kiadni meghatalmazás utján másnak. A két turnus minden esetben úgy oszlik el, hogy az első félévben és a második félévben is legyen mód üdülni illetve egyik télre a másik nyári időszakra esik.
Következő üdülési turnus:
2014. 06. 04 - 2014. 06. 17 és 2014. 12. 03 - 2014. 12. 16
A medical wellness szolgáltatások sem hiányoznak: iszappakolás, gyógymasszázsok, elektroterápiás kezelések, sószoba szolgálják a senior korosztály kikapcsolódását. Az egészséges életmód szerelmeseit zsírégető masszázs, infra és finn szauna, fitnesz terem, asztalitenisz, tollaslabda, lengőteke, trambulin és számos sportlehetőség várja.
Az Új Széchenyi terv először támogatja a magyarországi üdülési jogrendszert, támogatásával az első üdülőszövetkezeti wellness részleg épülhet meg mely révén 2013. végére egy hárommedencés termálvizes wellness blokk -1000 nm szolgálja majd a vendégek kényelmét.  Gyermekpancsoló, játszószoba, sőt bababarát, pelenkázóval ellátott gyermekpihenő is várja őket.
Éves fenntartási díj 2 részletben fizetendő. 59. 000 Ft / fél év.
A Hoteltől 5 perc séta az ország legszebb és legnagyobb Gyógyfürdője ami rendelkezik külső-belső élményfürdővel, gyerekmedencékkel, tavaly átadott játszóház bébibirodalommal,  strandóvodával, gyermek kalandpark mászófallal és emeletes fedett játszóházzal,  száraz csúszdákkal, alagutakkal, trambulinnal és bababarát helységekkel. gyógycentrummal, gyógyászati és wellness, szolgáltatással. A zalakarosi gyógyvíz összetétele és hatása egyedülálló Európában. Minden korosztály számára kiválóhely.
Kérdés esetén szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 190 000 Ft

Az aukció vége: 2013-07-17 21:40
. 2x2 hét Üdülési jog eladó Zalakaroson - Jelenlegi ára: 190 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése