2013. július 25., csütörtök

TP-LINK WR300KIT Wifi router + USB vevő 300 Mbps - Jelenlegi ára: 10 490 Ft

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- 8 munkanapos indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti: www. vaterabolt. hu/toparak
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
2 in 1 csomag: Wifi router + USB wifi adapter egy csomagban!
Kábeles és ADSL internet kapcsolatok megosztására alkalmas eszköz, mely vezetékesen 4, vezeték nélkül korlátlan számú számítógépet kiszolgált.
Elegáns, helytakarékos eszköz 3 év garanciásval, 802. 11 b/g/n szabvánnyal, 300 Mbps maximális adatátviteli sebességgel. FIX Antennás.
Router:
TP-Link TL-WR841N vezeték nélküli N router (300Mbit/s, 4 port)
300Mbps Wireless N Router TL-WR841N egy kombinált vezetékes / vezeték nélküli hálózati csatoló eszköz kifejezetten a kisvállalkozások és otthoni irodai hálózati követelményeknek megfelelően fejlesztették ki. A 2T2R MIMO technológia, továbbfejlesztett vezeték nélküli teljesítményt biztosít, így ideális a HD video streaming-re, VoIP-hoz és online játékokhoz is. Továbbá, Quick Setup Security (QSS) gomb WPA2 titkosítást biztosítja egyszerűen, amely biztosítja a külső behatolásoktól való védelmet.
 
Wireless N Sebesség és tartomány
 
Megfelel az IEEE 802. 11n szabványnak, a felhasználók vezeték nélküli hálózatokat hozhatnak létre 15X nagyobb sebességgel, és 5X nagyobb lefedettségü tartományban hagyományos 11g termékekkel szemben. Továbbá, az átviteli sebesség akár 300Mbps.
 
Stabil vezeték nélküli jelek
 
Clear Channel Assessment (CCA) alkalmazandó a meglévő WLAN listen-before-talk szabály automatikusan csatorna konfliktusok kerülése segítségével a tiszta csatornát választja ki, ami nagyban növeli a vezeték nélküli teljesítményt.
 
Quick Secure Setup
 
Kompatibilis a Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS), TL-WR841N funkciók gyors biztonsági beállítás, amely lehetővé teszi a felhasználók száméra, hogy azonnal beállítsa a biztonsági kulcsot egyszerűen nyomja meg a "QSS" gombot a router automatikusan létrehoz WPA2 biztonságos kapcsolatot, amely a nagyobb biztonságot biztosít mint WEP titkosítási. Ez nem csak gyorsabb, mint a szokásos biztonsági beállítások, de sokkal kényelmes, hogy nem kell, hogy emlékezzen a jelszóra!
 
IP QoS
TL-WR841N támogatja az IP QoS funkció, amely lehetővé teszi az optimális kihasználását a sávszélességnek, megakadályozza a sávszélesség visszaélést.
 
WPA / WPA2 titkosítása - Advanced Security
Ami biztonságosabb WI-FI kapcsolatot biztosít, WEP titkosítás már nem a legerősebb és legbiztonságosabb. TL-WR841N biztosítja WPA/WPA2 titkosítás (mind személyes, mind vállalkozások számára), amely megakadályozza a hálózatba történő külső behatolást.
 
Easy Setup
Még kezdő a felhasználók is könnyen installálhatják a hálózati terméket. A készülék tartalmaz egy CD-t egy Easy Setup Assistant vezet végig a telepítés folyamatát lépésről-lépésre, és még segít a vezeték nélküli hálózati beállítások és a biztonsági beállításokban is.
 
Sebesség: 802. 11b/g/n
1x WAN port
LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802. 3), 100 Mbit (IEEE 802. 3u)
4x LAN port
Adatátviteli sebesség: 100 Mbit/s
WLAN adatátviteli sebesség: 270 Mbit/s
UPnP
DHCP szerver
A csomag tartalma: - 1 db TP-LINK WR841N 300Mbps Wifi router- 1 db TP-LINK 821N Wifi USB adapter 300Mbps- 1 db patch kábel- 1 db USB hosszabító- Telepítő CD-k- Magyar nyelvű leírások
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 60 hónap (5 év)
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!


Jelenlegi ára: 10 490 Ft

Az aukció vége: 2013-08-12 22:27
. TP-LINK WR300KIT Wifi router + USB vevő 300 Mbps - Jelenlegi ára: 10 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése