2013. április 27., szombat

LED SHOWER – színváltós zuhanyfej!Olcsón! - Jelenlegi ára: 3 299 Ft


LED SHOWER – színváltós zuhanyfej, beépített LED lámpákkal:
Színterápiás élményfürdő és egyedi hangulatvilágítás a fürdőszobájában!
A színváltós zuhanyfejjel nemcsak élmény lesz a zuhanyzás, de ezentúl még biztonságosabb is: Ön mindig tudni fogja, hogy éppen hány fokos víz alá áll. A tusoló fejben található LED lámpák ugyanis a víz hőmérsékletétől függően változ-tatják a színüket. A világító zuhany nemcsak isteni látvány, hanem praktikus is! Használatakor a vízhőmérséklet könnyedén ellenőrizhető, így a forró víz okozta sérülések is egyszerűen elkerül- hetőek. A színterápiás zuhanyrózsával páratlan relaxációs élménnyé varázsolhatja a fürdést! Tusoljon ezentúl Ön is színes fényárban!
Ár: 3 490 Ft+ postaköltség!
Ez a tusolófej beépített LED izzókkal rendelkezik, ami zuhanyzás közben izgalmas fényjátékot eredményez. Amint a víz elkezd a rózsából folyni, a LED izzók felgyulladnak és a víz hőfokát érzékelve különböző fénnyel világítják meg a vízsugarat, mindaddig, amíg el nem zárja a csapot. A zuhanyfej által kibocsátott fény színe attól függ, hogy milyen hőmérsékletű az átfolyó víz, így szemmel láthatóvá válik, hogy hideg, langyos vagy éppen forró. Ezzel a technikával könnyen ellenőrizhető a víz hőmérséklete, nem érheti meglepetés. A zuhanyfejben elhelyezett LED-ek energia ellátásáról az átáramló víz gondoskodik. A világítás energiáját a víz nyomása adja, így elemre vagy más energiaforrásra nincs szükség, ha folyik a víz, a zuhanyrózsa világít!
A színek és a vízhőmérséklet tartományai:
Ha a víz hőmérséklete 25°C alatti vagy annál alacsonyabb: a LED-ek zölden világítanak.
Ha a víz hőmérséklete 26°C és 35°C között van, a LED lámpa kéken világít.
Ha a víz hőmérséklete 36°C és 45°C között van, a LED lámpa pirosan világít.
Ha a víz hőmérséklete meghaladja a 46°C-ot, akkor a LED-ek pirosan villognak, amely arra figyelmeztet, hogy óvatosnak kell lenni, mert túl forró a víz.
A Zuhanyfej előnyei:
Minden zuhanyzást különleges, látványos, hangulatos és egyedülálló élménnyé varázsol az egész család számára.
A gyerekei is imádni fogják, többé nem kell nekik könyörögni a fürdetésért, mivel végre élvezni fogják és örömüket lelik benne.
De a felnőttek szürke hétköznapjait is színesebbé varázsolhatja ez a remek találmány.
Bármely szabványos zuhanycsőhöz egyszerűen csatlakoztatható, egyszerűen csak fel kell csavarni a régi tusolófej helyére.
A tarka színekben pompázó víz vitalizáló és nyugtató, relaxációs hatású.
Nagyon praktikus és biztonságos ott, ahol kicsi gyerekek vagy idősek élnek velünk egy háztartásban, mert használatával megelőzhetőek a véletlen égési sérülések, hiszen mindig pontosan tudni/látni lehet, hogy milyen hőmérsékletű a víz.
Működtetéséhez a víz ereje elegendő, nincs szükség sem elemre, sem egyéb energiaforrásra.
Felhelyezése és beüzemelése rendkívül egyszerű, nem igényel átépítést a fürdőszobában.
 
További képek a termékről:
A kis képre kattintva megtekintheti képeinket nagyobb méretben!



Jelenlegi ára: 3 299 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 13:03
. LED SHOWER – színváltós zuhanyfej!Olcsón! - Jelenlegi ára: 3 299 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése