2013. április 27., szombat

Optikai Tuning Hölgyeknek. A megfelel_ Push Up hat - Jelenlegi ára: 4 999 Ft


Optikai Tuning Hölgyeknek. A megfelel_ Push Up hatásért "D"Minden n_ álma, ha nem is vallja be (még magának sem), hogy a férfiak megforduljanak utánna. Tudom csúnyán hangzik, ez a szexista mondat a mai emancipált világban, de mindenki tudja, hogy így van, csak nem sokan mondják ki. Én is csak félve teszem, mert senkit sem akarok megbántani. De tudjuk jól, hogy a megjelenés az els_ benyomás minden emberi kapcsolat legsarkalatosabb pontja. Tudjuk jól, állásinterjú, vásárlás, szórakozás, új partnerrel történ_ tárgyalás, nem mindegy az els_ benyomás. A termék nevét is direkt határoztuk meg enyire nyersen, mert az élet sajnos a látszatról szól. Nem véletlen, a drága autók eladási statisztikájának növekedése, a lakások, de még inkább az irodák berendezéseinek változása. Sajnos ez mind a látszatról szól. Ha már mindent megteszünk környezetünk látványosabbá tétele érdekében magunkról sem szabad elfelejtkezni! Az orvosokat, m_téteket én elvb_l ellenzem, de akkor mit lehet a látványért tenni? Szerintem ebben a látszat világban mindent szabad amit nem tilos. Ez nem azt jelenti, hogy kötelez_, de lássuk be, ezzel növeljük az esélyeket az élet minden területén! Aki már ismer és szeret, az tudja mi a valóság, Ö el_tte nem kell és nem is szabad megjátszani a látszatot (ez szép mondat volt, elnézést érte) De tudjuk, hogy a látszat ami a mai világot mozgásban tartja!
Használata: Csak egyszer_en helyezze a melltartójába a zselés betétet és állítsa be a kívánt pozícióba kebleit. Kialakításnak köszönhet_en nem is fogja észrevenni, hogy melltartójában van, kizárólag a kebleinek méretén lehet észrevenni a változást. Zselés anyagának köszönhet_en nem csúszik el és természetes érzést kölcsönöz! Pántnélküli melltartók esetén is használható! Világos, áttetsz_ színben kapható! Könnyed, puha és légátereszt_ anyagból készült!
Ha most megrendeli t_lünk ezt a páratlan terméket
akkor hihetetlenül akciós áron juthat hozzá!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:19
. Optikai Tuning Hölgyeknek. A megfelel_ Push Up hat - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése